Produktmenu

Sammenligning af en fysisk og en online tøjbutik

Er der forskel på at drive en fysisk tøjforretning og en online tøjbutik?

For at se lidt nærmere på dette har jeg fundet 2 Nordjyske virksomheder som arbejder i tøjbranchen, og hvor den ene driver både en fysisk butik og en online butik, driver den anden kun en online tøjforretning.

Vangsgaard Herretøj er en af de gamle butikker i Aalborg centrum, og her kan du gå ind og opleve hvad rigtig service er. Dette er ikke en overfladisk butik hvor personalet ikke kan hjælpe og vejlede, men her er der virkeligt styr på tøjet, mærkerne og du får en helt speciel oplevelse.

Du kan få hjælp her og nu til alt hvad du behøver, du kan prøve tøjet og få det med hjem med det samme. Vangsgaard har for flere år siden købt sig til en god beliggenhed og dermed synlighed for de handlende i Aalborg.

Brands4You er en ny online tøjbutik som ikke har de samme fordele ved at have købt sig til synlighed for kunderne med en god adresse. Her kan der spares penge ved at anskaffe sig et lager et stykke væk fra storbyens dyre priser.

For at købe sig til synlighed skal man putte penge i marketingsmaskiner som Google AdWords, affiliate marketing eller lignende. Det kan være en god idé at alliere sig med nogle SEO konsulenter når der skal arbejdes med online synlighed.

Kunderne kan ikke få helt den samme service når de handler online, men til gengæld er der fleksible åbningstider, og tøjet pakkes og sendes hurtigt. Passer tøjet ikke, er det muligt at tilbagesende det.