Produktmenu

Nyt hus

Hvis du tænker på at bygge nyt hus er der mange overvejelser. Hvor skal huset bygges? Er den ledige grund tæt på trafikerede veje, eller tæt på larmende / lugtende erhverv? Er det nemt at komme til og fra grunden så det ikke tager lang tid at komme på arbejde og hjem igen?

Når du har fundet den rigtige grund skal du også finde de rigtige byggematerialer. Byggematerialerne findes i mange forskellige prisklasser og i stor kvalitetsforskelle. Det handler om af få de bedste priser på den højeste kvalitet.

Der er også mange småting som man skal tage stilling til når man bygger nyt hus. Hvilken farve skal de indvendige døre have og hvilket materiale skal de være lavet af. Hvordan skal dørgrebene se ud og skal der bruges lamper eller spots i loftet?

Gulvet kan også laves i træ, laminat, beton eller en af de mange andre muligheder.

Hvordan skal køkkenet se ud, og hvor skal køkkenvasken være i forhold til ovn, komfur og køleskab? Skal der være badekar i badeværelset og skal der være fliser hele vejen rundt på væggen eller skal fliserne kun omkring håndvask, bruser og badekar?

Hvilken farve skal murstenene have og hvad med taget. Matcher de to farver nu?

Og når du så er kommet igennem disse og mange andre beslutninger og huset er bygget skal du nu til at starte forfra med masser af nye valg omkring haven. Hvilke fliser skal der bruges til terrassen og skal der bruges belægningssten i indkørslen? Hvor stor skal græsplænen være og skal der være en køkkenhave, en fodboldbane, et gyngestativ osv.

Skal der være en hæk eller et hegn omkring grunden og hvordan skal dette se ud?

Du kan læse med på forskellige blogs omkring familier som skal bygge nyt hus og se hvad de har gjort sig af erfaringer. Se eksempelvis bloggen: Vores nye hus.