Produktmenu

Nettet

Rundt på nettet er der masser af god og informativ viden at hente men der er også meget som ikke er særligt givende. Nogle steder er meget synlige mens andre steder på internettet er nærmest usynligt.

Hvad der er godt og skidt kan være forskelligt fra person til person som besøger siden, men hvordan finder man frem til siden?

Det handler om at være synlig, at markedsføre siden og andet lignende, men hvordan laver man online marketing? På siden www.n1u.dk kan du læse meget mere om online marketing og hvad du kan gøre for at øge din synlighed på nettet.

Du kan også læse mere om online synlighed og online markedsføring på bloggen onlineoptimering.blogspot.dk

Men hvad gør man hvis man selv skal i gang med at arbejde med synlighed for en hjemmeside, blog eller webshop? Der er mange steder at starte, og ved at læse videre på de to ovenstående links kan du få meget mere viden.

Du kan også tage kontakt til nogen der arbejder med synlighed på internettet, som du eksempelvis kan finde de bedste SEO konsulenter eller en specifik person er SEO Konsulent Martin Kjærgaard Jensen. Her vil du kunne få hjælp hvis du ikke vil igennem en online gør-det-selv synlighedspcocess.