Produktmenu

De små, vores kære børn

Vores børn skal have det godt, lige fra de bliver født og resten af livet. Vi vil gøre alt for vores børn og for at de trives godt. For at sikre os god trivsel for vores børn, passer vi dem selv de første måneder. Nogen mødre går hjemme med børnene i 6 måneder, mens andre går meget længere tid hjemme.

Flere og flere mænd bruger også deres ret til barsel, så de kan være sammen med børnene mens de er helt små. Når man er færdig med at holde barsel, skal børnene ud og passes. Det kan være hos en dagpleje eller i en vuggestue. Vælger man at det skal være en dagplejemor, kan man vælge mellem de kommunale dagplejere eller man kan vælge en privat dagpleje.

Bor man i Nordjyllands hovedstad Aalborg, kan man vælge en Privat Dagpleje i Aalborg. Det betyder at du ikke har den samme sikkerhed ved sygdom og andet fraværd som hvis der vælges en kommunal dagpleje.

Efter dagpleje tiden skal børnene i børnehave. Har man valgt vuggestue, kan det være en integreret institution, så børnehaven er en del af samme hus.

I slutningen af børnehavetiden er det ved at være skole tid. For at blive klar til skolen, kan man overveje førskole. Det er noget som man som forældre kan gøre hjemme. Det kan være pædagogerne i børnehaven eller det kan være et privat tilbud man køber. Igennem en førskole bliver børnene klar til at starte i skolen.